Friday, June 15, 2007

amintiri muzicale



cate amintiri am cu Roxette. Duminica pe drumul Sibiu - Bucuresti, cu Sageata Albastra. Printre alte melodii de pe faimosul cd, era si Roxette.

Pentru ca tot vorbesc des despre cum trece timpul...cand aveam vreo 10 ani ascultam Roxette in Dacia mea crem (adik a lu' tata), pe drumul Sibiu - tara si invers. Si acum simt mirosul de masina incalzita, de piele incalzita si praf. Ciudat e ca porneam casetofonul si pe drum stiam ce localitate, ce stalp, ce casa va aparea atunci cand urma o melodie sau alta, cand auzeam 'Must have been love sau listen to your heart sau fading like a flower'. i love you erau singurele cuvinte pe care le intelegeam. aaa si ink ceva...stiam sa fluier pe joyride. :)

don't wanna waste it

mi se intampla des sa am revelatii legate de cat de tanara sunt acum si cat de batrana voi fi peste cativa ani. si nu e vorba de batranetea fizica pentru ca probabil voi avea cateva kg in plus si cateva riduri mai accentuate.
post remember sa scriu don't wanna waste my time facand lucruri care imi aduc o experienta seaca, lucruri pe care oricum le voi invata later.