Thursday, January 31, 2008

aseara candva in noapte - til kingdom come



Versurile melodiei sunt prea frumoase si poate usor catalogate ca spun prostii, clisee sau alte banalitati romantice. De putin timp ascult Coldplay. I-am trecut la muzica de sesiune alaturi de Norah Jones, Robbie Williams, James Morrison. Imi plac.

Dar sa nu bat campii. La ora asta, obisnuita de altfel sa nu imi fie somn...melodia asta m-a facut sa imi dau seama ca timpul trece prea repede in jurul meu in ultimele 2 saptamani. Oare nu ar trebui sa simti asta atunci cand dormi prea mult? Ei bine eu...dorm pe la 2-3-4 dimineata, ma trezesc devreme, motai in autobuz, motai la birou (sau as vrea sa dorm), fac colectie de cearcane si dureri de cap trecatoare. Motivul: invat, citesc, pierd vremea pe messenger, caut muzica, trimit mailuri, scriu aici, vorbesc, ies, stau la pove, caut pretexte de visat cu ganduri deschise...viata mea, fara somn, pe scurt. prea multe ticaituri!

si pentru ca se potriveste cu tic-tac-tac-tic ma gandeam ....oare am spus vreodata despre ce gaseti aici? pai...blogul asta deep down inside it... vorbeste despre TIMP. despre tic-tac-ul pe care il auzim zilnic in fiecare particica din noi (nu-mi spuneti ca nu aveti un tic-tac in stomac...), nu cu teama ci cu uimire. Tic-tac-ul meu mi-a spus astazi: Adela, iti sta bine creatza si asta m-a facut sa ma simt bine. Tic!


Monday, January 28, 2008

Publicitate in familie

El e alesul. E un scump, stiu. Bravo, green day boy!