Saturday, May 5, 2007

ce pacat ca fug ideile

am fost atat de ocupata ca l-am neglijat pe bloggy...so am uitat ideile care veneau in timp ce dadeam cu aspiratorul, in timp ce mancam nutella sau in timp ce beam bere pe terasa la Salt' n Peper. By the way...am mancat o pizza super buna la minunatul restaurant care rasare in fata blocului. Pizza specialitatea casei, buna buna buna...cu multe, de fapt cu de toate. Va recomand.
Sa revin, dap..trebuie sa le declar aproape ingropate ideile care mi-au zburat din minte si sa las loc de altele. Cred ca multe erau despre cum sa personalizez blogul, cum sa il fac sa ma reprezinte si sa nu fie un simplu 'asternator de idei'. Sa pornesc de la ce imi aduc aminte despre mine micutza? sa povestesc despre parinti? sa povestesc despre prieteni? sa vorbesc despre mine acum? acum 2 ani? DE CAND sa incep??? E greu sa te reprezinti intr-un loc gol. Te face sa esentializezi totul. Ciudat e ca nu sunt limitata de spatiu, nici de timp si totusi ma simt intr-o goana a ticaitului timpului. Il simt cum imi ticaie in ureche 'nu ai timp sa scrii totul aici. nu stii ce sa scrii...'
De fapt tot ce trebuie sa fac e sa respir adanc si sa pornesc cu ceva. Gata, a plecat, nu mai ticaie..at least nu in weekendul asta.
de data asta sa mi se tina pumnii pentru THE BIG DAY. Photos poposesc in viata mea. Luni. Shhht...nu spun mai mult.

pupici

Thursday, May 3, 2007

o seara pe cinstea altora :)

Foarte dragutz. O seara cum ar trebui sa fie multe altele. Sau nu... o seara unica dar care sa se multiplice in altele si mai unice. Dupa o zi cu idei pierzatoare, a venit si seara de cultura. Am ajuns invitata cu fetele la un film, festival, ceva de genul. Asta e ce stiam inainte. De fapt era deschiderea Festivalului filmului european, la Muzeul Taranului Roman. Bere gratis, bufet suedez gratis, proiectie de film, oameni interesanti, vedete... Dragos Bucur prezentator, vedete de prin telenovele ca invitati... nu asta conteaza.

Great feeling. Really great feeling. cu cerul deasupra, cu berea si tigara in mana, cu friends foarte dragi mie, ce imi pot dori mai mult.

Am vazut un scurt metraj alb negru, foarte interesant realizat pe tema culinara. O tipa, 2 maini tatuate, faina, ulei, cartofi, lamaie...si here you are dupa 10 minute cu niste triunghiri vedeta (pt ca tot ce e filmat e vedeta :P).

Al doilea film, italian, ciudat, evident, necomercial si nonconformist. La 22:13, intr-o scena care parea a fi reamintita, ecranul se intoarce cu capul in jos...si pana cand n-am vazut subtitrarea in susul ecranului..., am sperat ca face parte din ideea creativa a regizorului sa ii vedem pe actori cu picioarele in sus. Film in trei limbi: italiana, subtitrat in romana si engleza. ca sa fie sigur ca ajunge mesajul la mine. pe bune ca ascultam si vedeam in acelasi timp. din fiecare limba cate ceva...

acum 20 de min am ajuns aks dupa ce am mers din Victoriei pe jos pana la Universitate. am experienta. Chiar...Bucurestiul mi se pare mai safe noaptea, CATEODATA si pentru ca nu are oameni. Da, depinde de zona, daca ai bodyguarzi de cladiri in strada... Sa fie si somn. Imi tin pumnii pentru maine.

ziua ideilor pieritoare

Ce dragutz ca am ajuns sa trec cu zambetul pe buze peste refuzarea unei idei la jobish. Chiar...asta te caleste, asta te face sa primesi si + si -, apoape cu acelasi efect. Am uitat sa scriu aici filozofia vietii mele. Happy moments come when you least expect. Toata viata mea, asta de 20 de ani, a fost o suma de 'chestii' fericite neasteptate. De fiecare data cand ma asteptam la un lucru sa mi se intample, sa se materializeze un proiect, sa primesc bani, sa agat un tip sau sa primesc o multumire...bam bam...nu era sa fie. (asta e de la confessions)
busy un pic now, revin mai pe seara

Wednesday, May 2, 2007

astazi mi-am dorit CEVA

astazi, dupa mult timp mi-am dorit sa fiu inovatoare. am spus si celor apropiati ceea ce vreau sa fac. vreau sa creez o gaura in timp. in cele 24 de ore..hmm...adik in cele 18 ore pe care le traiesc, as vrea sa mai am cam...5...sa zicem, timpul meu. timpul prin care pacalesc universul. tot astazi, vazand pe sarite filmul London, ma gandeam ca trebuie sa imi explic mai mult totul din jurul meu. Nu e de ajuns sa ma intreb, nu e de ajuns sa stiu ca m-am gandit odata candva la ceva, trebuie sa gasesc un raspuns si sa il tin minte, cat mai fidel posibil... ha...faza tare in film, de fapt experiment: doua boluri cu orez fiert, fiecare aflat in cate o camera. timp de cateva saptamani sau luni, n'importe pas, in fiecare camera intrau cativa chinezuci si il laudau, respectiv il mustrau. Esti cel mai tare orez, i love you rice, i hate you, esti cel mai groaznic....la finalul experimentului, orezul laudat era bun de mancat iar celalalt era negru. Sincer ca as testa si eu asta... revin cu detalii daca imi iese. despre 'the hole in time' nu va voi spune.

tic-tac-ul, tic-tic :D ce bucurie...sleep to time




Tuesday, May 1, 2007

vreau

culoarea mea de viitor va fi visiniu. daca tot eram la combinatii de gri cu ceva, astazi mi-am dat seama ca am nevoie de gri si visiniu. bye. parfict, ha?

cum am sarbatorit 1 Mai

Ca de obicei mobilul pe post de alarma de trezire, nu functioneaza pentru mine. So... in loc sa ma trezesc la 8 sa ma apuc de profilul mademoisellei Elena Basescu, m-am trezit la 11. Perfect inceput de zi, inceput prin munca nu? L-am facut pana la urma, acum 10 minute. :P

Bun...azi am fost in parc, dragutz as spune Tineretului cu oameni in el. Nu am prea inteles atmosfera, nu era nimci deosebit. Erau tineri, batrani, copii care se simteau bine dar care nu se simteau de 1 Mai. Oare cum ar fi trebuit sa ne simtim?

Oricum, m-am bucurat de natura, cu doi prieteni, care doresc sa ramana anonimi. (asta a fost tare, e de la TCI). Imi place de mine cand sunt autocritica si autoapreciativa. Si pozele de pe perete spun ca am ceva cu mine. :P Sa revin ca o iau pe langar drum. Foarte frumoasa lumina din parc. Daca poti sa iti imaginezi un verde puternic al castanilor amestecat cu un albastru tare al cerului care statea sa picure...poate florile castanilor erau picuri de ploaie. Cine stie? Foarte fumos. Lumina de fotografie, popcorn cu caramel si bere la terasa. Aaa...si trebuie sa adaug si intoleranta prietenilor mei fata de niste caini amarati, a nu se intelege 'vagabonzi'. Nu. Aveau stapani dar erau niste caini urati. Replica: "Ce mi-ar placea sa am un caine ca sa rad in fiecare dimineata de el." :))

Din categoria lucruri de facut face parte si trezitul maine dimineata. of.
i'd better go. Vajjjj vajjj - si vantul viu vuia in valconul veu.

hai la mici si bere in Piata Revolutiei

Haha...ce ma distreaza initiativele astea populare. Ma trezesc eu frumos si zic 'ia sa vad ce mai e nou prin lume'. Normal, sursa mea e Realitatea. Surprinzator astazi merge online (stiu. toata lumea e la mici in Piata Revolutiei :)) ). Bine ca ma lasa pe mine sa ma uit la 'tv'. Asa... si ce vad eu pe Realitatea... direct din Parcul Izvor. Marea rosie pesedista, care asteapta sa-si primeasca pestisorii/adeptii din toata tara. Dupa marsul prin Bucuresti, se vor strane in Parcul Izvor pentru campania anti-Basescu. Cu mici, bere, steaguri, discursuri politice, artificii si muzica...asa va petrece PSD-ul 1 Mai. Micii si berea va fi gratuita doar pentru cei care si-au luat bilete de la sediul PSD, s-au asigurat ei ca nu ii hranesc si pe gura-casca sau mai grav, pe sustinatorii/spionii lui Base. =)) Aaaa...ca sa nu mai spun cum a inceput Mircea Geoana ziua, cu un discurs pro onestitate si modestie...ha ha ha pe care il va repeta astazi pe seara. Oare ce face Base astazi, capitala pare sa fie a lui Geoana. Compenseaza Boc la Cluj. Pfuu...m-am bagat si in politica.
Hmmm...lasa ca e bine si asa. Eu o sa ies la o bere (platita de mine) si poate la o vata de zahar, intr-un parc linistit, departe de frumoasa scena politica. Ma pregatesc pentru cele doua luni de 'foc'.

Monday, April 30, 2007

azi este maine

Hmmm e complicat sa incepi sa iti faci blog. Spun asta pentru ca nu sunt la prima incercare. Poate asta imi reuseste. E 10:39 si pentru ca nu am chef sa ma apuc de 'to do list' am zis: Hai sa-mi fac blog. Tocmai am terminat 2 serii din Prison Break (cine stie, stie) si am devenit addicted. Asa ca astept seria urmatoare care ma va mai tine cateva zile in fata calculatorului. In loc sa ma bucur de soare, prin Sibiu sau prin alte parti ale tarii, am ales odihna si mancare, mancare si somn, somn si eu. Eeee...nu toate spre un bine, dar asta am ales sa fac si nu regret. nu acum. Cam atat am vrut sa spun azi... asa de inceput timid. noapte usoara imi doresc.