Saturday, June 2, 2007

fotograf amator in Muzeul Satului

Prima data cand l-am scos pe Shoty (aparatul meu Canon A640 - pentru necunoscatori) la plimbare... vroiam de mult sa postez aici experienta mea din Muzeul Satului dar n-a mers (n-am reusit sa uploadez). Uite...asa a fost la inceput...




asa a ajuns dupa 'cateva' incercari. Mai e de munca...

E Y E C O N T A C T


Am fost rugata sa detaliez ce inseamna eye-contact. Pai e mult mai complicat/variat decat explic eu aici dar incerc...mergi pe strada, vezi o persoana interesanta care in acelasi moment se uita la tine, si cateva secunde (5-6 sec), va priviti insistent, doar ochii. De la distanta evaluarea ai facut-o (doar de asta ai continuat sa iti ridici privirea) dar cand treci unul pe langa celalalt doar ochii conteaza si nu ei fizic ci doar gestul. Eye contact se refera la persoane de sex opus; Daca nu e pe strada si e in metrou sau autobuz, poate dura ceva mai mult (o statie, 2, 3...). E interesant cum tocmai atunci cand iti propui sa nu iti mai intersectezi privirea cu a celuilalt, vezi sa nu pari prea insistent/a, se intampla fara sa vrei. Cum se termina? zambet, privire cazuta in pamant, roseata in obraji. FARA cerut numar de telefon, ce faci frumoaso, hai sa iesim, urmariri din metrou..and so on. cerut numar de telefon, ar fi bine. :)

Wednesday, May 30, 2007

scorpion adela - 21.11.2007


EXTREMELY adorable - TRUE :P
Intelligent - TRUE
Loves to joke - TRUE
Very Good sense of humor - FALSE
Energetic - TRUE
Predict future - TRUE TRUE
GREAT kisser - ?
Always get what they want - FALSE
Attractive - ?
Easy going - TRUE
Loves being in long relationships - FALSE
Talkative - FALSE
Romantic - TRUE
Caring - TRUE

primul video :)



e doar o melodie, nu are legatura cu nicio stare, cu nicio despartire, nu are legatura cu vremea, are legatura cu nimic...asta daca se intreba cineva. :)

Tuesday, May 29, 2007

dor de multe

Pana nu spun cu voce tare nu imi dau seama cat de ciudat e. Astazi ii spuneam Mariei ca de cateva zile imi apar in minte flash-uri cu mine la tara (satul Nou Roman), cu mine in Sibiu pe strada, cu mine in clasa a 7-a pe stadionul din spatele blocului, cu MINE in SIBIU. Mi-e dooooorrr. Inainte sa vin in Bucuresti nu ma gandeam ca o sa spun asta. De fapt nu as fi zis vreodata ca imi va fi dor de mama si de tata, ca imi va fi dor de mancarea de acasa, ca imi va fi dor de o scara de bloc, de un chip cunoscut, de un miros de floare de camp, de plopi, de struguri, de vara, de toropeala, de apa din curte, de statul la plaja, de tot...
asa...de unde a pornit...ma gandeam ca asa cum in vise iti apar 'zvacniri' ale vietii cotidiene asa se intampla si cu ochii deschisi. Asa apar gandurile refulate, ganduri care daca le-as analiza toata ziua as pluti. :) E CLAR, imi doresc spatiul protector de acasa. Nu e smiorcaiala, e doar TRUE.