Thursday, February 7, 2008

de-ale troleibuzului

Astazi in troleibuzul (popular "troleu") 69, inainte de intersectia de la Foisor, o doamna (32- 35 ani), cu un buchet de flori in mana, l-a rugat pe sofer sa ii deschida usa din fata pentru a cobori. Soferul i-a spus ca nu se poate, lucru pe care si il cam stie lumea. Rar se mai intampla sa ti se deschida mai repede, daca nu e aglomeratie foarte mare si soferii se tem de 'explozia' pasagerilor. (riscul de 'tensiune' si 'scantei' in RATB e mare). revenind...

Eu? la usa din mijloc ascult cu amuzament discutia unor domni referitoare la doamna grabita. Un domn care cara dupa el o geana mare si neagra de voiaj si un batranel de vreo 65 de ani, care tocmai isi inchidea ziarul.
1: - Nu are voie sa ii deschida.
2: - Daca suntem de la tara,ii sopteste la ureche, daca intelegi ce vreau sa spun...
1: - Ce vrea, sa ii taie omului din salariu, sa nu mai aiba ce bani sa duca acasa?
2. - Ei, poate nu e obisnuita sa stea la rand. De asta exista taxiuri...daca vrei sa cobori unde poftesti.

In vorba a intrat si o doamna care a bolborosit ceva inainte sa se deschida usa in statie.
Hmm...ce usor se coalizeaza oamenii sa ii judece pe altii si sa le puna o eticheta. A nu se intelege ca e corect ce a vrut sa faca doamna dar pe bune ca ne place sa ne dam cu parerea, mai ales daca nu suntem noi sau n-am fost in situatia despre care barfim. Me included.

6 comments:

Anonymous said...

scrii frumos mai scrie ca promiti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa depinda succesul de numarul de semne de exclamare????????????????

Mihai said...

sigur nu erau pensionari?

Adela said...

erau pensionari, dar se aplica la diverse varste in functie de interesul pe care il are fiecare pentru dat cu parerea :)

Mihai said...

diverse varste au diverse interese pentru a-si da cu parerea. babacii ies de departe campioni ca n-au altceva mai bun de facut.

Mihai said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Cu totii picam " in pacat" si ne dam cu parerea despre anumite aspecte care pe noi nu ne privesc deloc si judecam,punem etichete,bazandu ne pe prea putine date.
Sunt de acord in legatura cu pensionarii,unii dintre ei au prea mult timp liber si mai mult incurca lumea in mijloacele de transport in comun,dupa ce ca una din principalele lor ocupatii a devenit barfa